Beneficii

Beneficii

Beneficii Angajare Videochat

Pink Studio

Viața poate fi roz... dacă îți dorești cu adevărat!

Oferta noastră de beneficii este unică pe piață și te ajută să atingi confortul mult dorit și independența financiară. Iată ce îți oferim:

  • Bonus la angajare de 2.000 RON
  • Procente progresive de până la 65%
  • Bonus de recomandare de 1.500 RON
  • Program flexibil
  • Confidențialitate
  • Make-up profesionist
  • Plata la 2 săptămâni
  • Locație centrală

Mai mult decât atât, investim timp în dezvoltarea ta personală – am conceput cel mai bun training din domeniu, cu cei mai buni specialiști care au format sute de modele de top. Vei avea în sfârșit job-ul care îți va aduce satisfacție și câștiguri financiare fabuloase.

Beneficii Angajare Videochat
Beneficii Angajare Videochat
Beneficii Angajare Videochat

Beneficii Videochat Brașov

Te ajutăm să devii un
model excelent

Nu contează dacă ești introvertită sau extrovertită, dacă ești timidă sau îndrăzneață, atâta timp cât știi să comunici, acest job este pentru tine. Te vom ajuta să devii cea mai bună versiune a ta și un model de videochat de top. Iată ce calități ar trebui să deții pentru a avea succes în această industrie:

Sociabilă și comunicativă 92%
Empatică și receptivă 82%
Vorbitoare de limba engleză 90%
Dornică de performanțe 100%

25 +

Modele Videochat

1000 +

Clienți fericiți

5

Ani de experiență

15 +

Beneficii

Ai întrebări?

Industria de videochat este încă un subiect tabu în România. Mai jos am încercat să răspundem la cele mai frecvente întrebări pe care femeile ni le adresează în cadrul interviurilor:

Beneficii Angajare Videochat
Beneficii Angajare Videochat

Activitatea de videochat are la bază comunicarea. Vizitatorii site-urilor plătesc pentru că au nevoie să discute cu cineva pe diverse teme, erotice sau non-erotice. Există clienți care vor doar să fie ascultați, modelele jucând un rol de psiholog în acest caz. Femeile care lucrează în această industrie nu sunt vulgare, ci știu exact să citească bărbații și să le ofere ceea ce își doresc prin comunicare.

Da, videochat-ul este o activitate 100% legală, ce are la bază un contract semnat de ambele părți. Pentru activitatea ta plătim contribuțiile necesare la stat, exact ca în cazul unui oricărui alt job.

Nu, câștigurile fabuloase există și îți pot schimba viața. De multe ori, un model de videochat are un venit mai mare decât CEO-ul unei companii mari. Depinde de tine cât de mult vor urca aceste câștiguri, cât de bine știi să comunici cu clienții și cât de mult îți dorești să evoluezi.

Aceasta este cea mai mare îngrijorare a fetelor care ajung la noi la interviu. Programul nostru de training te va ajuta să evoluezi rapid, să îți găsești propriul stil și drumul către succes. Avem în echipă multe modele care nu au avut experiență și acum sunt în topul modelelor cu cele mai mari câștiguri. Deci da, se poate.

Job-ul de model de videochat va fi micul nostru secret, dacă îți dorești acest lucru. Niciun membru al familiei sau prieten nu va afla nimic despre sursa veniturilor tale pentru că membrii site-urilor de videochat provin din străinătate. Imaginea ta nu va avea de suferit în niciun fel.

Programezi un interviu

Interviul este de fapt o discuție informală, să ne cunoaștem mai bine și să îți povestim despre activitatea noastră.

Semnăm contractul

Dacă totul decurge ok în timpul interviului, semnăm contractul, vorbim despre confidențialitate și program.

Îți schimbi viața

Începi job-ul la Pink Studio și observi rapid cum ți se schimbă viața în roz, pe măsură ce curg conversațiile.

Trimite mesaj
Bună! Cu ce informații te putem ajuta?
Call Now Button